Rumah Bima Purwodadi | Access Architect

Annisa Fitria | Thursday, 26 August 2021

The renovation project from Access Architect in Grobogan, Central Java turned a pavilion into a coffee shop. The design was made without changing the structure of the previous building with the addition of several parts to support commercial functions. The building, which is in a complex area, provides simplicity and does not stand out among its surroundings by completing the building without finishing and paint.

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

On the outside, given pebbles with a combination of plants as a design element. Steps as a sitting area of cement mortar and a concrete bench complete the area for consumers. Access architect seeks to make the building less expensive, one of which is by providing an iron plate as a table for the outer front side of the building. The building looks open by maintaining the overall physical and only providing design elements that make a fresh look according to its function.

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

Rumah-Bima-Purwodadi-by-Access-Architect

 

 

 

Project Information

Office Name :
Project Location :
Purwodadi, Central Java, Indonesia
Completion year :
2021
Photographer Name :
-
Architecture|
There are no comments yet.
Authentication required

You must log in to post a comment.

Log in